Ok, wzialem na poklad (xwinga??) sugestie i poprawilem to i owo(ile sie dalo oczywiscie).
Oto kilka ze zdjeci ,ktore wysylam do Rebel Legion. Zyczcie mi powodzenia )
Burn
Peter 'BURN' Burnat
1138th Krayt Squadron SCO
Member of:
- Rebel Legion and Elstree Base
- 501st Legion and UK Garrison (TK/IC 5632)
No i wszystko wygląda cacy
Mała sugestia powinieneś dodać lekki weathering- pobrudzić ten kostium bo za czysty
A tak to gratulacje i powodzenie w zatwierdzeniu stroju na bank go zatwierdzą
W pełni zgadzam się z przedmówcami w temacie zayebistości Twojego zdjęcia
Co do weatheringu - jedna-dwie akcje i "zrobi się" sam. Zwłaszcza na kamizelce. Zresztą, może trudno w to uwierzyć, ale nowi piloci dostają raczej czysty ekwipunek
Będę mówił powoli, dużymi literami, a ty masz to zapamiętać na resztę życia: NIE MOŻESZ WYGLĄDAĆ GODNIE, KIEDY SIĘ BAWISZ Wes Janson
Jest super (ino ta kamizelka nadal wydaje się za szeroka)
Fajnie, że w sumie kolejni potencjalni członkowie BS mają porządnie i z dbałością o szczegóły wykonane stroje - wszystkie ich elementy (bo jak się przegląda niektóre zdjęcia w rosterze, to czasem aż ciarki przechodzą ).
Powodzenia i czekamy na zasilenie naszych szeregów! Przydałby się jakiś optymistyczny news na otwarcie wiosennego sezonu
aplikacja poszla od Elstree Base, bo tu jestem umiejscowiony. jednak nie zostala zaakceptowana, bo mam kilka usterek z kamizelka. Niedlugo bedzie przerobiona i zdjecie ponownie wyslane. Wszytko inne jest cacy .
@Skywalker: Aplikacja opozniona bo w RL stworzono oddzial niehumanoidalnych pilotow i byli bardzo opoznieni ze wszystkimi aplikacjami
Peter 'BURN' Burnat
Member of:
teraz sie tylko zastanawiam jak moge sie zapisac rowniez w eagle base??.
Bo jestem w Elstree Base jako podstawowej. Czy trzeba byc Honorable Member? czy jest jakas inna opcja?
Peter 'BURN' Burnat
Member of:
Musi byc, jako ze pan skywalker (Marek) jest w elstree i w eagle base. Wiec musi byc taka opcja. Chyba ze jest to uwazane jako Honorowany Czlonek bazy. A na jakiej zasadzie dziala czlonkowstwo pana Lokomotivy? On jest przeciez w Wloskiej Bazie?
Peter 'BURN' Burnat
Member of: