tak z tego plastiku. Robilem z niego kaptur do Navy i jestem zadowolony (nie liczac faktu ze raz jak ktos mi na nim siadl no to niestety pekl ale takie rzeczy sie zdarzaja. Niestety (albo stety) dostepne sa tylko w wersji przezroczystej. Dziubek juz jest skrocony. Odkladalem go proporcjami do szerokosci dzwonu z tych zdjec z australijskiej firmy i tutoriala. Nakleilem na niego kilkanascie paskow dodatkowego plastiku(no teraz juz nie widac ale sa). A na to szpachla, poniewaz jest tam wybrzuszenie na ktore zwrocil mi uwage kiedys Falcon. Teraz szlif
Jok czy ty czytasz w ogóle posty w tym temacie oprócz swoich Bo wydaje mi się że nie Ludzie piszą że broda jest za długa a ty ciągle przesz na przód i robisz po swojemu
Zrób coś i popraw tu i tam ,bo na razie to wygląda jak pług do zgarniania śniegu
PS:Jak już coś robimy to na tip top ,a nie żeby tylko przypominało to i owo
Baron Soontir Fel the 181st Imperial fighter group-Leader "Fel is the best Imperial pilot alive."
Nie robie po swojemu - caly czas skracam. Nie widzicie tylko jednego - tu nie ma jeszcze wizjera. a odleglosc od jego tafli jak bedzie to to w najszerszym miejscu niecale 7 cm! i podkreslam w najszerszym czy nadal ktos uważa, że to dużo?
wysokosc wizjera u mnie bedzie miec 3,5 cm. Wszystko jest juz w proporcjach.wizjer razy dwa to najszersze miejsce dziubka.
Dobra dobra po namysle robie nowa szczeke Nie bede czekal co odpisza mi z IGC, - poprostu dzialam tak zeby bylo gites majonez (i zeby mnie Wojtas trąbką nie zbił XD )