[PADME Battle Costume]
- Xav Kasjel
- Eagle Base Inactive
[PADME Battle Costume]
Prowadzę intensywne negocjacje z moją lepszą połówką i już prawie przekonałem ją do tworzenia stroju Padme Battle Costume z Geonosis. W związku z tym, że mamy już taki kostium w swoich szeregach chciałbym prosić o jakieś cenne rady: od czego najlepiej zacząć?
Czy jakieś elementy stroju można kupić, ewentualnie przerobić, czy raczej wszystko trzeba szyć od zera?
Gdzie zdobyć te charakterystyczne nakładki na buty? Na forum RL znalazłem już dużo fajnych pomysłów, ale może macie jakieś doświadczenia z dostępnością elementów stroju w naszych polskich realiach?
Z góry dzięki za wszelką pomoc
Czy jakieś elementy stroju można kupić, ewentualnie przerobić, czy raczej wszystko trzeba szyć od zera?
Gdzie zdobyć te charakterystyczne nakładki na buty? Na forum RL znalazłem już dużo fajnych pomysłów, ale może macie jakieś doświadczenia z dostępnością elementów stroju w naszych polskich realiach?
Z góry dzięki za wszelką pomoc
- YangObi
- Polish Garrison GML / Eagle Base
- TKID: 7061
- Kontaktowanie:
Re: [PADME Battle Costume]
Musisz z naszą Padme pogadać bo ona jest posiadaczką tego kostiumi i pewnie coś podpowie
- Xav Kasjel
- Eagle Base Inactive
Znalazłem już sporo przydatnych tutoriali, ale cały czas pozostaje pytanie czy lepiej szyć od podstaw czy przerabiać coś już istniejącego? Faktycznie chyba tylko Padme może w tej kwestii rozstrzygnąć pomoc byłaby nieoceniona. Już ślę PM
- Taraissu
- Polish Garrison Retired / Eagle Base Inactive
- Kontaktowanie:
Właśnie sobie szperam po różnych kostiumowych forach RL oraz 501 i w sposób przedziwny trafiłam tutaj (niezbadane są ścieżki Mocy ).
Nie wiem też czemu przeoczyłam ten temat wcześniej..
I jak tam projekt? Porzucony czy powstaje w tajnych pracowniach rebelianckich?
Nie wiem też czemu przeoczyłam ten temat wcześniej..
I jak tam projekt? Porzucony czy powstaje w tajnych pracowniach rebelianckich?
Jedi Chaos Maker
eks 1/3 Prezesa WFGW
"Prawdziwe Imperium nie może być napędzane kiepskim kafem" - Moff Drikl Lecersen
eks 1/3 Prezesa WFGW
"Prawdziwe Imperium nie może być napędzane kiepskim kafem" - Moff Drikl Lecersen
- Xav Kasjel
- Eagle Base Inactive
To skomplikowane Potrzebne zdjęcia referencyjne i wykroje są. Gdy tylko przełamany zostanie "opór materii" ruszymy do przodu. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie stwierdzić kiedy to nastąpi
- Taraissu
- Polish Garrison Retired / Eagle Base Inactive
- Kontaktowanie:
Jasna sprawa Lepiej poczekać na właściwy moment niż robić coś na siłę.Xav Kasjel pisze:To skomplikowane Potrzebne zdjęcia referencyjne i wykroje są. Gdy tylko przełamany zostanie "opór materii" ruszymy do przodu. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie stwierdzić kiedy to nastąpi
Aaa no i to zawsze jest skomplikowane (w swej prostocie), myślę, że wiele osób, na tym forum, zna ten problem z autopsji
Jedi Chaos Maker
eks 1/3 Prezesa WFGW
eks 1/3 Prezesa WFGW
-
- Polish Garrison
- TKID: 40620
Hej.
Muszę odświeżyć temat bo jakoś ciezko samemu mi idzie szukanie w internetach potrzebnego produktu.
Produktem tym sa buty. Czy zna ktoś kogoś kto może uszyć lub wie gdzie można kupić buty, które można przerobić dodając same nakładki?
Oraz jeszcze jedno pytanie do ludzi z Wawy i okolic - jaka szansa jest, że takie buty byłyby dostępne w "Maximusie"?
Buty w kolorze zgodnym z CRLem, na płaskiej podeszwie (preferowane na traperze)?
Wdzięczny jestem za każda możliwa podpowiedz.
Pozdrawiam.
Muszę odświeżyć temat bo jakoś ciezko samemu mi idzie szukanie w internetach potrzebnego produktu.
Produktem tym sa buty. Czy zna ktoś kogoś kto może uszyć lub wie gdzie można kupić buty, które można przerobić dodając same nakładki?
Oraz jeszcze jedno pytanie do ludzi z Wawy i okolic - jaka szansa jest, że takie buty byłyby dostępne w "Maximusie"?
Buty w kolorze zgodnym z CRLem, na płaskiej podeszwie (preferowane na traperze)?
Wdzięczny jestem za każda możliwa podpowiedz.
Pozdrawiam.
"Arms wide open, I stand alone
I'm no hero and I'm not made of stone
Right or wrong, I can hardly tell.
I'm on the wrong side of heaven and the righteous side of hell." 5FDP
-
- Polish Garrison
- TKID: 40620
Hej.
Powiedzcie do kogo pisać odnośnie akceptacji kostiumu?
Powiedzcie do kogo pisać odnośnie akceptacji kostiumu?
"Arms wide open, I stand alone
- faultfett
- Polish Garrison / Eagle Base