Hej
I tu pojawia sie odwieczny problem: jakie powinny byc wymiary

O ile wymiary broni czy gadzetow mozna uzyskac wymiarujac oryginalne przedmioty uzyte do replik to w przypadku pancerza wazne jest aby pasowal na Ciebie i calosciowo wspolharmonizowal wielkoscia elementow

Poszukaj blueprintow czlowieka o pseudo WizardofFlight. Gosc swojego czasu sporzadzil swietne rysunki. Po drugie mozesz zapytac wlascicieli replik od EFX, MR czy hasbro- ten ostatnio ponoc swietnie trzyma wymiary. Ew kup helm od hasbro - sa jeszcze dostepne. wielkosc elementow, helmow czy pancerza trzeba dostosowywac do swojej wielkosci i proporcji - oryginalne wymiary w tym wypadku moga Cie oszukac i zbroja moze byc za mala albo za wielka i bedziesz wygladac komicznie

O ile pametam w wymiarach zbroi WIzard dal trzy mozliwosci rozmiaru a ja swojego czasu robiac je na zamowienie musialem i tak niezle poobcinac wymiary z szablonow

Nie mam w tej chwil idostepu do mojego plecaka ktory robilem w 'srednich" wymiarach (tzn sam robilem wymiary na podstawie zdjec i dopasowywalem do swojej postury) ale na pewno wymiary znajdziesz na forum poswieconemu Fettowi
https://www.thedentedhelmet.com/forums/
BH
p.s. : jetpack a nie jest pack

zwą mnie Gragon Dett...
życie zaczyna się tam, gdzie kończy się zasięg rusznicy...